Over Ons

Garage-carrosserie Vercruyssen is al sedert 1991 een vaste waarde aan de provinciebaan tussen Sint-Niklaas en Hulst, namelijk aan de Patershoek 66. Wij staan garant voor een perfecte service en dienst na verkoop.

 

Iedereen kan bij ons terecht voor alle onderhouds- en mechanische herstellingen van alle merken. Wij beschikken over de nodige diagnoseapparatuur met betrekking tot het uitlezen en herstellen van voertuigelectronica. Als Bosch Car Service worden onze mensen permanent bijgeschoold.

 

Daarnaast beschikken wij ook over onze eigen carrosserie-afdeling die door verschillende verzekeringsmaatschappijen erkend wordt. U kan eerst vrijblijvend langskomen voor een bestek en krijgt gratis een vervangwagen ter beschikking tijdens de herstelling.

 

Garage-carrosserie Vecruyssen verkoopt ook tweedehandswagens met het First Hand Car label. Wagens jonger dan vijf jaar krijgen een garantie van 18 maanden en één jaar pechverhelping. Wagens ouder dan vijf jaar een garantie van 12 maanden en eveneens één jaar gratis pechverhelping.